Besenyei, Emőke (2019) Aszkorbinsavas kezelés hatása csomagolt almaszeletek minőségére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Besenyei_Emoke.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Besenyei_Emoke.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ396103; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Árukezelési technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 34-35.; ÁÉ. tanszéki jel; Almaszelet; Gyümölcs csomagolása; Érésvizsgálat; Maillard reakció; Aszkorbinsav; Vákuum-csomagolás; Eltarthatóság; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 08 Szep 2023 05:49 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Hitka, Géza - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/407 |