MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Aszkorbinsavas kezelés hatása csomagolt almaszeletek minőségére

Besenyei, Emőke (2019) Aszkorbinsavas kezelés hatása csomagolt almaszeletek minőségére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Besenyei_Emoke.pdf] Szöveg
Besenyei_Emoke.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ396103; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Árukezelési technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 34-35.; ÁÉ. tanszéki jel; Almaszelet; Gyümölcs csomagolása; Érésvizsgálat; Maillard reakció; Aszkorbinsav; Vákuum-csomagolás; Eltarthatóság;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 08 Szep 2023 05:49
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Hitka, Géza
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/407
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése