MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A pH és a hőmérséklet hatásának vizsgálata fekete bodza fajták egyes tulajdonságaira

Nováky, Nóra (2018) A pH és a hőmérséklet hatásának vizsgálata fekete bodza fajták egyes tulajdonságaira. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Novaky_Nora.pdf] Szöveg
Novaky_Nora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ390370; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 38-43.; Kot. tanszéki jel; Fekete bodza; Beltartalmi vizsgálat; Élelmiszer-színezék; Antociánok; Bodzalé;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 30 Jan 2024 14:32
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szalóki-Dorkó, Lilla
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4054
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése