MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Pervaporáció modellezése ananász aromakomponens kinyerésére

Szőke, Annamária (2018) Pervaporáció modellezése ananász aromakomponens kinyerésére. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szoke_Annamaria.pdf] Szöveg
Szoke_Annamaria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389714; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, Élelmiszeripari folyamattervezés specializáció; Bibliogr.: p. 53-56.; Ég. tanszéki jel; Pervaporáció; Ananász; Aromaanyagok; Aromakinyerő berendezések; Gyümölcslésűrítmény; Membránszeparációs műveletek;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 25 Jan 2024 13:18
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Molnár, Máté András
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4038
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése