Szőke, Annamária (2018) Pervaporáció modellezése ananász aromakomponens kinyerésére. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szoke_Annamaria.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szoke_Annamaria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389714; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, Élelmiszeripari folyamattervezés specializáció; Bibliogr.: p. 53-56.; Ég. tanszéki jel; Pervaporáció; Ananász; Aromaanyagok; Aromakinyerő berendezések; Gyümölcslésűrítmény; Membránszeparációs műveletek; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 13:18 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Molnár, Máté András - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4038 |