Molnár, Máté András (2012) Pervaporáció modellezése alma aromakomponensek kinyerésére. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Molnar_Mate_Andras.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Molnar_Mate_Andras.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326648; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszeripari folyamattervezés; Bibliogr.: p. 53-55.; Ég. tanszéki jel; Pervaporáció; Alma; Aromaanyagok; Membránszeparációs műveletek; Aromajavítás; Aromavizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 13:18 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Márki, Edit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4037 |