MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Pervaporáció modellezése alma aromakomponensek kinyerésére

Molnár, Máté András (2012) Pervaporáció modellezése alma aromakomponensek kinyerésére. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Molnar_Mate_Andras.pdf] Szöveg
Molnar_Mate_Andras.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326648; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszeripari folyamattervezés; Bibliogr.: p. 53-55.; Ég. tanszéki jel; Pervaporáció; Alma; Aromaanyagok; Membránszeparációs műveletek; Aromajavítás; Aromavizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 25 Jan 2024 13:18
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Márki, Edit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4037
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése