Spaits-Pobori, Zsófia (2014) Pektintartalom szerepe a mai táplálkozásban és meghatározása néhány gyümölcsfaj (alma, körte, szilva, cseresznye) esetében. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Spaits-Pobori_Zsofia.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Spaits-Pobori_Zsofia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369869; Budapest; Kertészmérnök (MSc); Bibliogr.: p. 45-47.; Gyüm. tanszéki jel; Pektintartalom; Táplálkozás-élettan; Alma; Körte; Cseresznye; Szilva; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 27 Jan 2024 10:33 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Simon, Gergely - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4020 |