MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Pektinbontó enzim-komplexek hatásának vizsgálata különböző gyümölcsfajták cefrézése esetén

Gál, Gábor (2012) Pektinbontó enzim-komplexek hatásának vizsgálata különböző gyümölcsfajták cefrézése esetén. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Gal_Gabor.pdf] Szöveg
Gal_Gabor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326754; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 46.; Sör. tanszéki jel; Gyümölcspálinka; Pektinbontó enzimek; Cefrézés; Gázkromatográfia; Almapálinka; Vilmos körte;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 25 Jan 2024 12:32
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Panyik, Gáborné
-
-
Konzulens
Nguyen, Duc Quang
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4019
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése