MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Paradicsom- és cukkini alapú mártogatós szószok termékfejlesztése

Harnócz, Katalin (2018) Paradicsom- és cukkini alapú mártogatós szószok termékfejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető (2023.11.07.)
Kulcsszavak: ENTZ389059; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak,Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [55-62.]; Kot. tanszéki jel; Szószok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 25 Jan 2024 12:12
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stégerné Máté, Mónika
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3983
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése