MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Panírozott készítmények elősütésekor bekövetkező allergén-keresztszennyeződés nyomonkövetéséhez tervezett SPME-GC-MS módszer fejlesztése

Szabó, Brigitta (2011) Panírozott készítmények elősütésekor bekövetkező allergén-keresztszennyeződés nyomonkövetéséhez tervezett SPME-GC-MS módszer fejlesztése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szabo_Brigitta.pdf] Szöveg
Szabo_Brigitta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ316212; Budapest; Szakirányulás: Tartósítóipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 36-38.; Ht. tanszéki jel; Panírozott élelmiszerek; Allergének; Kromatográfia; Gázkromatográfia; Gázkromatográfia-tömegspektroszkópia;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2011
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:12
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Balla, Csaba
-
-
Konzulens
Dalmadi, István
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3956
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése