Szabó, Brigitta (2011) Panírozott készítmények elősütésekor bekövetkező allergén-keresztszennyeződés nyomonkövetéséhez tervezett SPME-GC-MS módszer fejlesztése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szabo_Brigitta.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szabo_Brigitta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ316212; Budapest; Szakirányulás: Tartósítóipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 36-38.; Ht. tanszéki jel; Panírozott élelmiszerek; Allergének; Kromatográfia; Gázkromatográfia; Gázkromatográfia-tömegspektroszkópia; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2011 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:12 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Balla, Csaba - - Konzulens Dalmadi, István - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3956 |