MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A pálinkatermékek jelölésére, címkézésére vonatkozó előírások

Magyar, Balázs (2020) A pálinkatermékek jelölésére, címkézésére vonatkozó előírások. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Magyar_Balázs_RW.pdf] Szöveg
Magyar_Balázs_RW.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ411092; Budapest; Pálinkamester szakmérnök és szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 38-40.; Élip. tanszéki jel; Pálinka; Pálinkafőzés; Élelmiszerjelölés; Zárjegy; Magyar termék; Hungarikum; Címkézés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 17 Jan 2024 14:11
Intézet: BUDAI CAMPUS
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3948
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése