MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A pálinkakészítés során a lepárlást követően visszamaradt cefremoslék felhasználásának lehetőségei

Motyovszki, Dávid Márk (2014) A pálinkakészítés során a lepárlást követően visszamaradt cefremoslék felhasználásának lehetőségei. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Motyovszki_David_Mark.pdf] Szöveg
Motyovszki_David_Mark.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371307; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 39.; Sör. tanszéki jel;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 17 Jan 2024 14:11
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Panyik, Gáborné
-
-
Konzulens
Kardos, Levente
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3945
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése