Papp, Zoltán (2018) A pálinka, mint gasztronómiai alapanyag. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegPapp_Zoltan.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ390641; Budapest; Pálinkamester szakmérnök / szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 44.; Élip. tanszéki jel; Pálinka; Gasztronómia; Molekuláris gasztronómia; Fókuszcsoport; Interjú; Ízkölcsönhatás; Ételleírások; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2018 |
| Utolsó változtatás: | 17 Jan 2024 11:13 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Krizl, Edit - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3932 |


