Dirner, Attila (2016) Padlizsános zsúrkrém gyártástechnológiája. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegDirner_Attila.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (5MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ382761; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Tartósítóipari technológiá szakirány; Bibliogr.: p. 36-37.; Kot. tanszéki jel; Padlizsánkrém; Zöldségfeldolgozás; Konzervtechnológia; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2016 |
| Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 10:09 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Barta, József - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3909 |


