Halasi, Bence (2019) Padlizsán alapú szendvicskrémek termékfejlesztése és reológiai vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Halasi_Bence_RY.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Halasi_Bence_RY.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ398241; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [46-51.]; Kot. tanszéki jel; Termékfejlesztés; Szendvicskrémek; Padlizsánkrém; Inulin; Ízjavítás; Állományjavítók; Reológiai vizsgálatok; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 10:02 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szabó-Nótin, Beatrix - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3908 |