MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Pácolási technológia fejlesztése aktív ultrahang alkalmazásával : a sókoncentráció és a hőmérséklet hatása a só diffúziójára

Kovács, Kinga (2016) Pácolási technológia fejlesztése aktív ultrahang alkalmazásával : a sókoncentráció és a hőmérséklet hatása a só diffúziójára. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kovacs_Kinga.pdf] Szöveg
Kovacs_Kinga.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ381930; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Állatitermék technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 34-38.; Ht. tanszéki jel; Húspácolás; Ultrahang alkalmazása; Pácolási technológia; Sótartalom; Sertéshús; Páclé;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:12
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Jónás, Gábor
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3905
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése