Kovács, Kinga (2016) Pácolási technológia fejlesztése aktív ultrahang alkalmazásával : a sókoncentráció és a hőmérséklet hatása a só diffúziójára. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kovacs_Kinga.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kovacs_Kinga.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ381930; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Állatitermék technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 34-38.; Ht. tanszéki jel; Húspácolás; Ultrahang alkalmazása; Pácolási technológia; Sótartalom; Sertéshús; Páclé; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:12 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Jónás, Gábor - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3905 |