MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Összetevők változtatásának hatása a brownie sütemény állományára

Horváth, Ditta (2012) Összetevők változtatásának hatása a brownie sütemény állományára. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Horvath_Ditta.pdf] Szöveg
Horvath_Ditta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326688; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: édes- és zsiradékipari technológiák; Bibliogr.: p. 35-36.; Gb. tanszéki jel; Sütőipari zsírok; Sütemények; Egészséges táplálkozás; Édesipari zsírok; Édesipar;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 13:49
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Soós, Anita
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3902
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése