Horváth, Ditta (2012) Összetevők változtatásának hatása a brownie sütemény állományára. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Horvath_Ditta.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Horvath_Ditta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326688; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: édes- és zsiradékipari technológiák; Bibliogr.: p. 35-36.; Gb. tanszéki jel; Sütőipari zsírok; Sütemények; Egészséges táplálkozás; Édesipari zsírok; Édesipar; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 13:49 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Soós, Anita - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3902 |