MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Ősi likőr receptúrák adaptálása, a kivonatkészítés optimálása

Dancs, Vivien (2018) Ősi likőr receptúrák adaptálása, a kivonatkészítés optimálása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Dancs_Vivien.pdf] Szöveg
Dancs_Vivien.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389569; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, sör- és szeszipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 55-57.; Sör. tanszéki jel; Likőrgyártás; Kömény. fűszernövény, gyógynövény; Gyomorkeserű; Analitikai vizsgálatok; Cukortartalom; Alkoholtartalom;
Szakterület(ek): R Medicine RV Botanic, Thomsonian, and eclectic medicine
S Agriculture SB Plant culture
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 26 Jan 2024 14:34
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kiss, Zsuzsanna
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3888
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése