Dancs, Vivien (2018) Ősi likőr receptúrák adaptálása, a kivonatkészítés optimálása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Dancs_Vivien.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Dancs_Vivien.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389569; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, sör- és szeszipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 55-57.; Sör. tanszéki jel; Likőrgyártás; Kömény. fűszernövény, gyógynövény; Gyomorkeserű; Analitikai vizsgálatok; Cukortartalom; Alkoholtartalom; |
Szakterület(ek): | R Medicine RV Botanic, Thomsonian, and eclectic medicine S Agriculture SB Plant culture T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 26 Jan 2024 14:34 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiss, Zsuzsanna - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3888 |