Budai, Éva (2018) Ökológiai gondolkodás a magyar élelmiszer-fogyasztásban. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Budai_Eva.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Budai_Eva.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (945kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ388917; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Élelmiszer-kereskedelem szakirány; Bibliogr.: p. [35-37].; Élip. tanszéki jel; Organikus élelmiszerek; Környezettudatosság; Bioélelmiszerek; Környezetbarát termék; Fogyasztói magatartás; Méltányos kereskedelem; |
Szakterület(ek): | G Geography. Anthropology. Recreation GE Environmental Sciences H Social Sciences HF Commerce S Agriculture S Agriculture (General) |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 26 Jan 2024 10:34 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Temesi, Ágoston - - Konzulens Plasek, Brigitta - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3859 |