Budai, Éva (2018) Ökológiai gondolkodás a magyar élelmiszer-fogyasztásban. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegBudai_Eva.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (945kB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ388917; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Élelmiszer-kereskedelem szakirány; Bibliogr.: p. [35-37].; Élip. tanszéki jel; Organikus élelmiszerek; Környezettudatosság; Bioélelmiszerek; Környezetbarát termék; Fogyasztói magatartás; Méltányos kereskedelem; |
| Szakterület(ek): | G Geography. Anthropology. Recreation GE Environmental Sciences H Social Sciences HF Commerce S Agriculture S Agriculture (General) |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2018 |
| Utolsó változtatás: | 26 Jan 2024 10:34 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Temesi, Ágoston - - Konzulens Plasek, Brigitta - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3859 |


