MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Ökológiai gazdálkodásból származó termékek felhasználása a vendéglátóiparban

Gyengési, Lajos (2016) Ökológiai gazdálkodásból származó termékek felhasználása a vendéglátóiparban. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of gyengesil.pdf] Szöveg
gyengesil.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (738kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ402870; Budapest; Környezetgazdálkodási Agrármérnök BSc; Bibliogr.: p. 31-32.; Mg. tanszéki jel; Ökológiai gazdálkodás. élelmiszerek; Vendéglátás; Bioélelmiszerek; Ráckeve; Éttermek; Kérdőíves vizsgálat;
Szakterület(ek): G Geography. Anthropology. Recreation GE Environmental Sciences
H Social Sciences HF Commerce
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 26 Jan 2024 16:54
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pusztai, Péter
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3858
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése