Gyengési, Lajos (2016) Ökológiai gazdálkodásból származó termékek felhasználása a vendéglátóiparban. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of gyengesil.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
gyengesil.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (738kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ402870; Budapest; Környezetgazdálkodási Agrármérnök BSc; Bibliogr.: p. 31-32.; Mg. tanszéki jel; Ökológiai gazdálkodás. élelmiszerek; Vendéglátás; Bioélelmiszerek; Ráckeve; Éttermek; Kérdőíves vizsgálat; |
Szakterület(ek): | G Geography. Anthropology. Recreation GE Environmental Sciences H Social Sciences HF Commerce |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 26 Jan 2024 16:54 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pusztai, Péter - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3858 |