MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Ökológiai gazdálkodásból származó magok szerepe a funkcionális élelmiszerek előállításában és a minőségbiztosítás fontossága

Szücs, Enikő (2016) Ökológiai gazdálkodásból származó magok szerepe a funkcionális élelmiszerek előállításában és a minőségbiztosítás fontossága. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of szucse.pdf] Szöveg
szucse.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ403031; Budapest; Környezetgazdálkodási Agrármérnök BSc; Bibliogr.: p. 39-40.; Mg. tanszéki jel; Funkcionális élelmiszerek; Bioélelmiszerek; Minőségtanusítás; Gluténmentes élelmiszerek; Biokontroll Hungária Kht.; Köles; Olajlen; Alakor; Kender; HACCP rendszer;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 30 Jan 2024 12:25
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Divéky-Ertsey, Anna
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3857
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése