Szücs, Enikő (2016) Ökológiai gazdálkodásból származó magok szerepe a funkcionális élelmiszerek előállításában és a minőségbiztosítás fontossága. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of szucse.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
szucse.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ403031; Budapest; Környezetgazdálkodási Agrármérnök BSc; Bibliogr.: p. 39-40.; Mg. tanszéki jel; Funkcionális élelmiszerek; Bioélelmiszerek; Minőségtanusítás; Gluténmentes élelmiszerek; Biokontroll Hungária Kht.; Köles; Olajlen; Alakor; Kender; HACCP rendszer; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 30 Jan 2024 12:25 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Divéky-Ertsey, Anna - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3857 |