MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Ózonizált víz alkalmazása szeletelt saláta fejlesztéséhez

Suba, Hajnalka (2017) Ózonizált víz alkalmazása szeletelt saláta fejlesztéséhez. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Suba_Hajnalka.pdf] Szöveg
Suba_Hajnalka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ375335; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, állatitermék technológia szakirány; Bibliogr.: p. 34-35.; ÁÉ. tanszéki jel; Fejes saláta; Módosított atmoszférás csomagolás; Magas oxigéntartalmú légköri csomagolás; Ózon; Frissárú; Színmérés; Állományvizsgálat; Mikrobiológiai vizsgálat; Tárolási körülmények;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:20
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Hitka, Géza
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3839
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése