Csizsinszky, Dóra (2014) Az oxidatív és reduktív technológia bemutatása a Tokaji borvidéken. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Csizsinszky_Dora.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Csizsinszky_Dora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (708kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370849; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Borászat és üdítőitalipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 34.; Bor. tanszéki jel; Tokaj-hegyaljai borvidék; Fehérborok; Reduktív technológia; Oxidativ édesített borok; Analitikai vizsgálatok; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 01 Dec 2023 08:42 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyitrainé Sárdy, Diána - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3835 |