MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Az oxidatív és reduktív technológia bemutatása a Tokaji borvidéken

Csizsinszky, Dóra (2014) Az oxidatív és reduktív technológia bemutatása a Tokaji borvidéken. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Csizsinszky_Dora.pdf] Szöveg
Csizsinszky_Dora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (708kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370849; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Borászat és üdítőitalipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 34.; Bor. tanszéki jel; Tokaj-hegyaljai borvidék; Fehérborok; Reduktív technológia; Oxidativ édesített borok; Analitikai vizsgálatok; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 01 Dec 2023 08:42
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nyitrainé Sárdy, Diána
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3835
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése