MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Oolong teával dúsított étcsokoládé elkészítése, antioxidáns tartalmának vizsgálata és fogyasztói megítélése

Lippai, Laura (2020) Oolong teával dúsított étcsokoládé elkészítése, antioxidáns tartalmának vizsgálata és fogyasztói megítélése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Lippai_Laura.pdf] Szöveg
Lippai_Laura.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ425184; Budapest; Bibliogr.: p. [45-47.]; Gb. tanszéki jel; Csokoládégyártás; Étcsokoládé; Polifenolok; Antioxidáns kapacitás; Teatartalmú csokoládé; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 25 Jan 2024 09:56
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3813
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése