MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Nyomáskezelt teljes tojáslevek és fehérje levek fehérjeszerkezetének vizsgálata Differenciál Pásztázó Kalorimetria és SDS-PAGE gélelektroforézis módszerével

Smucz, Flóra (2015) Nyomáskezelt teljes tojáslevek és fehérje levek fehérjeszerkezetének vizsgálata Differenciál Pásztázó Kalorimetria és SDS-PAGE gélelektroforézis módszerével. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Smucz_Flora.pdf] Szöveg
Smucz_Flora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369766; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: 56-59.; Ht. tanszéki jel;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:05
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Zeke, Ildikó Csilla
-
-
Konzulens
Csehi, Barbara
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3764
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése