MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Nyomáskezelt húsok (csirke, sertés) fehérjéinek vizsgálata

Feith, Szilvia (2016) Nyomáskezelt húsok (csirke, sertés) fehérjéinek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Feith_Szilvia.pdf] Szöveg
Feith_Szilvia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ381915; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Állatitermék technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 46-48.; Ht. tanszéki jel; Csirkehús; Sertéshús; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; DSC-technika; Tartósítás. nyomás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:54
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Csehi, Barbara
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3763
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése