Feith, Szilvia (2016) Nyomáskezelt húsok (csirke, sertés) fehérjéinek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Feith_Szilvia.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Feith_Szilvia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ381915; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Állatitermék technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 46-48.; Ht. tanszéki jel; Csirkehús; Sertéshús; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; DSC-technika; Tartósítás. nyomás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:54 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Csehi, Barbara - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3763 |