MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A nyers tejtől a házi joghurtig : Mikrobiológiai és korszerű noninvazív módszerek alkalmazása a minőségellenőrzésben

Zakariás, Rebeka (2018) A nyers tejtől a házi joghurtig : Mikrobiológiai és korszerű noninvazív módszerek alkalmazása a minőségellenőrzésben. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Zakarias_Rebeka.pdf] Szöveg
Zakarias_Rebeka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389808; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 45-47.; Ké. tanszéki jel; Mb. tanszéki jel; Nyers tej; Tehéntej; Joghurtok; Tejipari technológia; NIR/NIT spektroszkópia; Savfok; Sejtszámmeghatározás; Fermentált tejtermék; Fermentációs technológiák;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 25 Jan 2024 15:17
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Fodor, Marietta
-
-
Konzulens
Kiskó, Gabriella
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3752
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése