MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Nyers sertéshús minőségmegőrzési idejének növelése kombinált tartósítási eljárással

Árkosi, Boglárka (2015) Nyers sertéshús minőségmegőrzési idejének növelése kombinált tartósítási eljárással. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Arkosi_Boglarka.pdf] Szöveg
Arkosi_Boglarka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369317; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 38-40.; Ht. tanszéki jel; Sertéshús; Húsminőség; Csomagolástechnika; Módosított atmoszférás csomagolás; Mikrobiológiai vizsgálat; Tartósítás. nyomás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:22
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Zeke, Ildikó Csilla
-
-
Konzulens
Friedrich, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3751
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése