Árkosi, Boglárka (2015) Nyers sertéshús minőségmegőrzési idejének növelése kombinált tartósítási eljárással. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Arkosi_Boglarka.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Arkosi_Boglarka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369317; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 38-40.; Ht. tanszéki jel; Sertéshús; Húsminőség; Csomagolástechnika; Módosított atmoszférás csomagolás; Mikrobiológiai vizsgálat; Tartósítás. nyomás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:22 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Zeke, Ildikó Csilla - - Konzulens Friedrich, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3751 |