MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Növényolajok sütési stabilitásának elemzése antioxidáns összetevők és olajsav összetétel függvényében

Leé, Andrea (2019) Növényolajok sütési stabilitásának elemzése antioxidáns összetevők és olajsav összetétel függvényében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Lee_Andrea_G4.pdf] Szöveg
Lee_Andrea_G4.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (553kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ397959; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Édes- és zsíradékipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 32-33.; Gb. tanszéki jel; Növényolajipari technológia; Olívaolaj; Kukoricacsíra olaj; Antioxidáns kapacitás; Sütési stabilitás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 14:32
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3737
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése