Leé, Andrea (2019) Növényolajok sütési stabilitásának elemzése antioxidáns összetevők és olajsav összetétel függvényében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Lee_Andrea_G4.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Lee_Andrea_G4.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (553kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ397959; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Édes- és zsíradékipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 32-33.; Gb. tanszéki jel; Növényolajipari technológia; Olívaolaj; Kukoricacsíra olaj; Antioxidáns kapacitás; Sütési stabilitás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 14:32 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3737 |