Csernák, Annamária (2012) Növényi színanyagok az élelmiszeriparban. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Csernak_Annamaria.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Csernak_Annamaria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ324142; Budapest; Kertészmérnök (BSc) szak, gyógynövénytermesztés szakirány; Bibliogr.: p. 49-55.; Természetes színezékek; Élelmiszer-színezék; Karotinoidok; Antociánok; Betalainok; Klorofillok; Z/Gyógyn. tanszéki jel; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 14:31 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szabó, Krisztina - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3728 |