MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Növényi színanyagok az élelmiszeriparban

Csernák, Annamária (2012) Növényi színanyagok az élelmiszeriparban. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Csernak_Annamaria.pdf] Szöveg
Csernak_Annamaria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ324142; Budapest; Kertészmérnök (BSc) szak, gyógynövénytermesztés szakirány; Bibliogr.: p. 49-55.; Természetes színezékek; Élelmiszer-színezék; Karotinoidok; Antociánok; Betalainok; Klorofillok; Z/Gyógyn. tanszéki jel;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 14:31
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szabó, Krisztina
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3728
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése