Csapó, Attila (2018) Növényi olajok viszkozitásának és oxidatív stabilitásának változása hevítés hatására. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegCsapo_Attila.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ390661; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Édes- és zsíradékipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 31-33.; Gb. tanszéki jel; Növényolajok; Napraforgóolaj; Lenmag; Olívaolaj; Viszkozitás mérés; Oxidativ stabilitás; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2018 |
| Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 14:31 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3725 |


