Csapó, Attila (2018) Növényi olajok viszkozitásának és oxidatív stabilitásának változása hevítés hatására. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Csapo_Attila.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Csapo_Attila.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ390661; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Édes- és zsíradékipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 31-33.; Gb. tanszéki jel; Növényolajok; Napraforgóolaj; Lenmag; Olívaolaj; Viszkozitás mérés; Oxidativ stabilitás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 14:31 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3725 |