MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Növényi és állati fehérjeforrások analitikai vizsgálata

Kertai, Emese (2016) Növényi és állati fehérjeforrások analitikai vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kertai_Emese.pdf] Szöveg
Kertai_Emese.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ376049; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 49-51.; Mb. tanszéki jel; Ék. tanszéki jel; Fehérjetartalom; Fehérjevizsgálat; Aminosavak; Tojásfehérje; Sertéshús; Pulykahús; Csirkehús; Kromatográfia; Tehéntej; Hüvelyesek;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:54
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Mednyánszky, Zsuzsanna
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3715
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése