Antal, Evelin (2018) Nigella sativa olaj, karvakrol és p-cimén antimikrobás hatásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Antal_Evelin.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Antal_Evelin.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ390093; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 43-46.; Mb. tanszéki jel; Illóolajok; Antimikrobás hatás; Escherichia coli; Pseudomonas aeruginosa; Listeria monocytogenes; Bacillus cereus; Saccharomyces cerevisiae; Feketekömény; Karvakrol; |
Szakterület(ek): | Q Science QD Chemistry S Agriculture S Agriculture (General) |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 15 Nov 2023 09:43 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiskó, Gabriella - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3684 |