Szebellédi, Médea (2018) Nemesített árpafajták söripari alkalmazhatóságának vizsgálat. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető (2028.11.08.) |
Kulcsszavak: | ENTZ389572; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, sör- és szeszipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [35-36.]; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Árpamaláta; Cefrézés; Sörárpa; Minőségvizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:35 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3664 |