Kalocsai, Liliána Cintia (2018) Nektársör gyártástechnológiájának kidolgozása laboratóriumi léptékben. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kalocsai_Liliana_Cintia.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kalocsai_Liliana_Cintia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389553; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, sör- és szeszipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [45-52.]; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Alkoholmentes sörök; Nektársör; Várandósság; Mézsör; Gyümölcskivonatok; Homoktövis; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 08:41 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiss, Zsuzsanna - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3660 |