MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Nektársör gyártástechnológiájának kidolgozása laboratóriumi léptékben

Kalocsai, Liliána Cintia (2018) Nektársör gyártástechnológiájának kidolgozása laboratóriumi léptékben. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kalocsai_Liliana_Cintia.pdf] Szöveg
Kalocsai_Liliana_Cintia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389553; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, sör- és szeszipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [45-52.]; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Alkoholmentes sörök; Nektársör; Várandósság; Mézsör; Gyümölcskivonatok; Homoktövis;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 25 Jan 2024 08:41
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kiss, Zsuzsanna
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3660
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése