Verasztó, Balázs (2012) Nanoszűréssel előállított vörösbor-sűrítmények és a szűrletek tárolásának vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Veraszto_Balazs.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Veraszto_Balazs.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326646; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszeripari folyamattervezés; Bibliogr.: p. 55-57.; Ég. tanszéki jel; Vörösbor; Nanoszűrés; Membrántechnológia; Sűrítmények; Tárolási vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 08 Dec 2023 13:19 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bánvölgyi, Szilvia - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3609 |