MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Nagyüzemi és kézműves technológiával készült gomolya sajtok összehasonlítása műszeres analitikai, reológiai és mikrobiológiai vizsgálatokkal

Máté, Viktória (2019) Nagyüzemi és kézműves technológiával készült gomolya sajtok összehasonlítása műszeres analitikai, reológiai és mikrobiológiai vizsgálatokkal. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Mate_Viktoria_H8.pdf] Szöveg
Mate_Viktoria_H8.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (725kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ398293; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 48-51.; Ht. tanszéki jel; Sajtgyártás; Gomolya sajtok; Kézműves tejtermékek; Reológiai vizsgálatok; Mikrobiológiai vizsgálat; Érzékszervi vizsgálat; Üzemi körülmények;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 15:06
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pásztorné, Huszár Klára
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3608
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése