Máté, Viktória (2019) Nagyüzemi és kézműves technológiával készült gomolya sajtok összehasonlítása műszeres analitikai, reológiai és mikrobiológiai vizsgálatokkal. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Mate_Viktoria_H8.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Mate_Viktoria_H8.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (725kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ398293; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 48-51.; Ht. tanszéki jel; Sajtgyártás; Gomolya sajtok; Kézműves tejtermékek; Reológiai vizsgálatok; Mikrobiológiai vizsgálat; Érzékszervi vizsgálat; Üzemi körülmények; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 15:06 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3608 |