MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatásának vizsgálata félkemény trappista sajt biogén amin és szabad aminosav tartalmára az érlelés során

Béky, Nikolett (2015) A nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatásának vizsgálata félkemény trappista sajt biogén amin és szabad aminosav tartalmára az érlelés során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Beky_Nikolett.pdf] Szöveg
Beky_Nikolett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ368267; Budapest; Biomérnök Bsc szak, Alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 37-39.; Sör. tanszéki jel; Ék. tanszéki jel; Sajtgyártás; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Trappista sajt; Biogén aminok; Beltartalmi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:07
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Simonné Sarkadi, Lívia
-
-
Konzulens
Pásztorné, Huszár Klára
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3580
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése