Béky, Nikolett (2015) A nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatásának vizsgálata félkemény trappista sajt biogén amin és szabad aminosav tartalmára az érlelés során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Beky_Nikolett.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Beky_Nikolett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ368267; Budapest; Biomérnök Bsc szak, Alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 37-39.; Sör. tanszéki jel; Ék. tanszéki jel; Sajtgyártás; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Trappista sajt; Biogén aminok; Beltartalmi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:07 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Simonné Sarkadi, Lívia - - Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3580 |