Csonka, Judit (2015) Nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatása sajtok sófelvételére és a só diffúziójára sólében történő sózás és az érlelés során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Csonka_Judit.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Csonka_Judit.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370107; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 40-42.; Ht. tanszéki jel; Sajtgyártás; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Sózás; Sajtgyártás; Sózás; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Trappista sajt; Tárolási idő; Állományvizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:04 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3578 |