MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatása sajtok sófelvételére és a só diffúziójára sólében történő sózás és az érlelés során

Csonka, Judit (2015) Nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatása sajtok sófelvételére és a só diffúziójára sólében történő sózás és az érlelés során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Csonka_Judit.pdf] Szöveg
Csonka_Judit.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370107; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 40-42.; Ht. tanszéki jel; Sajtgyártás; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Sózás; Sajtgyártás; Sózás; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Trappista sajt; Tárolási idő; Állományvizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:04
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pásztorné, Huszár Klára
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3578
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése