MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatása a sertéskarajban végbemenő sódiffúzióra és egyéb jellemzőkre

Bori, Ágnes (2016) Nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatása a sertéskarajban végbemenő sódiffúzióra és egyéb jellemzőkre. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Bori_Agnes.pdf] Szöveg
Bori_Agnes.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ376209; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, élelmiszeripari technológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 47-50.; Ht. tanszéki jel; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Sertéshús; Sózás; Húspácolás; Diffúzió;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:03
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Friedrich, László
-
-
Konzulens
Jónás, Gábor
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3572
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése