Bori, Ágnes (2016) Nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatása a sertéskarajban végbemenő sódiffúzióra és egyéb jellemzőkre. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Bori_Agnes.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Bori_Agnes.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ376209; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, élelmiszeripari technológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 47-50.; Ht. tanszéki jel; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Sertéshús; Sózás; Húspácolás; Diffúzió; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:03 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Friedrich, László - - Konzulens Jónás, Gábor - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3572 |