MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatása a hagyományos gyártástechnológiájú füstölt szárazkolbász minőségi jellemzőire

Móricz, Bernadett (2011) Nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatása a hagyományos gyártástechnológiájú füstölt szárazkolbász minőségi jellemzőire. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Moricz_Bernadett.pdf] Szöveg
Moricz_Bernadett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ315833; Budapest; Szakirányulás: Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés; Bibliogr.: p. [65-67].; Ht. tanszéki jel; Sótartalom; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Szárazkolbász;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2011
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:03
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Friedrich, László Ferenc
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3571
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése