Móricz, Bernadett (2011) Nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatása a hagyományos gyártástechnológiájú füstölt szárazkolbász minőségi jellemzőire. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Moricz_Bernadett.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Moricz_Bernadett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ315833; Budapest; Szakirányulás: Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés; Bibliogr.: p. [65-67].; Ht. tanszéki jel; Sótartalom; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Szárazkolbász; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2011 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:03 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Friedrich, László Ferenc - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3571 |