MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Nagy hidrosztatikus nyomáskezelés édes savó koncentrátumra gyakorolt hatásainak vizsgálata

Kind, Antónia Mária (2016) Nagy hidrosztatikus nyomáskezelés édes savó koncentrátumra gyakorolt hatásainak vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kind_Antonia_Maria.pdf] Szöveg
Kind_Antonia_Maria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ381924; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Állatitermék technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 37-39.; Ht. tanszéki jel; Tejsavó; Ricotta; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Tejszín krémsajt; Sajtgyártás; Citromsav;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:04
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pásztorné, Huszár Klára
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3568
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése