Kind, Antónia Mária (2016) Nagy hidrosztatikus nyomáskezelés édes savó koncentrátumra gyakorolt hatásainak vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kind_Antonia_Maria.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kind_Antonia_Maria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ381924; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Állatitermék technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 37-39.; Ht. tanszéki jel; Tejsavó; Ricotta; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Tejszín krémsajt; Sajtgyártás; Citromsav; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:04 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3568 |