MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Nagy hidrosztatikus nyomás hatása félkemény sajtok só diffúziójára és egyes tulajdonságira

Szakál, Tamás (2014) Nagy hidrosztatikus nyomás hatása félkemény sajtok só diffúziójára és egyes tulajdonságira. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szakal_Tamas.pdf] Szöveg
Szakal_Tamas.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369334; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 42-45.; Ht. tanszéki jel; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Sajtgyártás; Trappista sajt; Sótartalom;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:03
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pásztorné, Huszár Klára
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3564
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése