MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Nagy hidrosztatikus nyomás hatása a tej savas alvadási tulajdonságaira és a joghurt minőségére

Kruppa, Viktória (2016) Nagy hidrosztatikus nyomás hatása a tej savas alvadási tulajdonságaira és a joghurt minőségére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kruppa_Viktoria.pdf] Szöveg
Kruppa_Viktoria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ381933; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Állatitermék technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 42-43.; Ht. tanszéki jel; Joghurtok; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Csírátlanítás; Hőkezelt élelmiszeripari termékek; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:03
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pásztorné, Huszár Klára
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3560
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése