MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Nagy hidrosztatikai nyomású kezelés hatása Salmonella enteritidis-szel beoltott erdélyi marinádos csirkemellfilére

Héjja, Zsuzsanna (2013) Nagy hidrosztatikai nyomású kezelés hatása Salmonella enteritidis-szel beoltott erdélyi marinádos csirkemellfilére. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Hejja_Zsuzsanna.pdf] Szöveg
Hejja_Zsuzsanna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ332272; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszertechnológia és termékfejlesztés; Bibliogr.: p. 40-42.; Ht. tanszéki jel; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Csirkehús; Salmonella enterica; Szalmonella; Élelmiszerbiztonság; Marinírozás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:00
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Friedrich, László Ferenc
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3556
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése