MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Mogyorókrémek vizsgálata

Zajkás, Bálint (2020) Mogyorókrémek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Zajkas_Balint.pdf] Szöveg
Zajkas_Balint.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ403541; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Édes- és zsíradékipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 55-57.; Gb. tanszéki jel; Mogyorókrém; Édesipari technológia; Állományvizsgálat; Zsírtartalom; SMS penetrométer; Reológiai vizsgálatok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:22
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Badakné Kerti, Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3509
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése