MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Módszerfejlesztés margarinok beltartalmi értékeinek minőségellenőrzése FT-NIR(T) technikával

Somogyi, Adrienn (2014) Módszerfejlesztés margarinok beltartalmi értékeinek minőségellenőrzése FT-NIR(T) technikával. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Somogyi_Adrienn.pdf] Szöveg
Somogyi_Adrienn.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370498; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 55-57.; Mb. tanszéki jel; Ké. tanszéki jel; Margarin; NIR/NIT spektroszkópia; Beltartalmi vizsgálat; Zsírtartalom; Szárazanyag-tartalom;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:51
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Fodor, Marietta
-
-
Konzulens
Bajusz-Rácz, Anita
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3505
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése