Arjay S. Arnao, Zsanett (2020) Modelling of Solvent Extraction of Valuable Compounds from Tokaji Aszú Marc. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Arjay_Arnao.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Arjay_Arnao.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ403577; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, Élelmiszeripari folyamattervezés szakirány; Bibliogr.: p. 41-44.; Gb. tanszéki jel; Tokaji aszú; Oldószeres extrakció; Fordított ozmózis; Fenoltartalom; Antioxidánsok; |
Szakterület(ek): | Q Science QD Chemistry S Agriculture S Agriculture (General) |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 15 Nov 2023 14:03 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bánvölgyi, Szilvia - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3496 |