MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Ananász kiválasztott aromakomponenseinek dúsítása vákuum-pervaporációval

Markó, Nikolett (2013) Ananász kiválasztott aromakomponenseinek dúsítása vákuum-pervaporációval. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Marko_Nikoletta.pdf] Szöveg
Marko_Nikoletta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (28MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371589; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör- és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. [36-37].; Sör. tanszéki jel; Ég. tanszéki jel;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 08 Szep 2023 05:14
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Márki, Edit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/349
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése