Kovács, Katalin (2012) Minőségromlást okozó mikroorganizmusok vizsgálata marcipán termékekben. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kovacs_Katalin.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kovacs_Katalin.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326785; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: édes- és zsiradékipari technológiák; Bibliogr.: p. 35.; Gb. tanszéki jel; Marcipán; Mikrobás fertőzés; Tejsavbaktériumok; Fertőtlenítés; HACCP rendszer; Tisztítás; Zygosaccharomyces bailii; Cukoripari technológia; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:22 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3485 |