MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Minőségromlást okozó mikroorganizmusok vizsgálata marcipán termékekben

Kovács, Katalin (2012) Minőségromlást okozó mikroorganizmusok vizsgálata marcipán termékekben. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kovacs_Katalin.pdf] Szöveg
Kovacs_Katalin.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326785; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: édes- és zsiradékipari technológiák; Bibliogr.: p. 35.; Gb. tanszéki jel; Marcipán; Mikrobás fertőzés; Tejsavbaktériumok; Fertőtlenítés; HACCP rendszer; Tisztítás; Zygosaccharomyces bailii; Cukoripari technológia;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:22
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3485
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése