Pósán, Hajnalka (2015) Minőségromlást okozó hőtűrő proteázok gátlásának vizsgálata tejben. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Posan_Hajnalka.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Posan_Hajnalka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370447; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 44-49.; Mb. tanszéki jel; Tejipari technológia; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Hőtűrés; Proteaz enzim; Minőségváltozás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:22 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szerdahelyi, Emőke - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3484 |