MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Minőségromlást okozó hőtűrő proteázok gátlásának vizsgálata tejben

Pósán, Hajnalka (2015) Minőségromlást okozó hőtűrő proteázok gátlásának vizsgálata tejben. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Posan_Hajnalka.pdf] Szöveg
Posan_Hajnalka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370447; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 44-49.; Mb. tanszéki jel; Tejipari technológia; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Hőtűrés; Proteaz enzim; Minőségváltozás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:22
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szerdahelyi, Emőke
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3484
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése