MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Milyen alapélelmiszert dúsítson a funkcionális élelmiszergyártó? : egy tudományos vita magyarországi folytatása

Vonyó, Viola (2015) Milyen alapélelmiszert dúsítson a funkcionális élelmiszergyártó? : egy tudományos vita magyarországi folytatása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Vonyo_Viola.pdf] Szöveg
Vonyo_Viola.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369862; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Élelmiszer kereskedelem szakirány; Bibliogr.: 51-55.; Élip. tanszéki jel; Funkcionális élelmiszerek; Fogyasztói magatartás; Egészséges táplálkozás; Kérdőíves vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:21
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Temesi, Ágoston
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3481
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése